tiistai 29. kesäkuuta 2010

Kesä on

Kesä ja kesän työt  ovat omalta osaltaan hiljentäneet tahtia kirjoitella tänne blogiin. On parempi käyttää kaikki mahdollinen aika auringon sieppaamiseen kuin istua koneella ja kirjoitella. Nyt päätin että pakko kai se on laittaa uutta tekstiä ettei koko blogi kuole ja ihmiset ihmettele että mihin hävisi raksamies kaikkineen edesottamuksineen. Olo on ollut mahtava ja puutarha töitä on tullut tehtyä aika kun se on ollut mahdollista. Muutama goji pensas tuli istutettua marjapuskien viereen ja ehkä parinvuoden päästä niistä voisi odotella omaa satoa. Viinimarjoja, luumuja, yrttejä, mansikoita, tomaatia, kurkkua, päärynöitä, kirsikoita tulee varmasti ja tasaisesti kaikki on tietysti luomua ja lannoitettu ainoastaan luomulla :)

Pakuri metsällä on tullut käytyä jonkun verran ja huomasin että saarissa joissa kasvaa vanhaa metsää on myös pakuria ja pakurin ovat sen mukaisia. Suurin pakuri minkä löysimme on ihmisen pään kokoinen murkula. Sitä on sitten keitelty ja kuivattu omiin ja viereiden tarpeisiin.

Luomu ruokaa yritän syödä parhaani mukaan ja keskittyä ravinnossani puhtauteen, superfoodeja käytän edelleen ja yritän parhaani mukaan välttää vehnää, valkoista sokeria ja "normaali" suolaa. En kuitenkaan ole koskaan ollut minkään asian friikki mikä kituuttelee elämässään tiukkojen sääntöjen sisällä ja yrittää näyttää ulospäin erillaista kuvaa mitä todellisuudessa on. Voisin kiteyttää asian niin että syön ja elän sen mukaan nykyään että miltä mikäkin tuntuu.

En lähde sanomaan tässä että onko se ruokavalioni syytä tai johtuuko se esim. supereista mutta elämä sen kun vaan hymyilee ja ajatukset lentävät ehkä liiankin lujaa niin vapaalla kuin työssäkin. Jokainen lukija itse sen päätelköön.

Kesän jatkoja vaan kaikille.

2 kommenttia:

  1. Moi! Löysin blogisi aivan sattumalta ja ihana lukea tekstejäsi! :) Kirjoittele nyt ihmeessä lisää. Minusta sinusta pitäisi tehdä joku juttu lehteen tai jotain. Se on ihan järkyttävää mitä paskaa hyvin usein nim.om.esim. raksamiehet työntää suuhunsa ja voivat kammottavan huonosti. On se ihmeellistä, niin pienellä asialla kun syöminen voi muuttaa oloansa kokonaan, mutta kuitenkin niin isolta työltä se monista tuntuu. :)

    VastaaPoista
  2. Näin on. Magaziiniin vaan juttua kaikista aarteista, mitä on matkan varrella löytynyt.

    VastaaPoista