lauantai 1. toukokuuta 2010

Outoja tuntemuksia jaloissa TAAS

Luulin jo että nyt on päästy irti jalka kivuista, säryistä ja krampeista niin nyt ne alkoivat uudestaan. Kun lähden lenkille alkaa heti alkumatkasta kramppaamaan yleensä oikeanpuoleinen pohje ja kipu yltyy todella kovaksi, kun vaan jaksaa jatkaa niin kipu käy melko huipussaan ja sen jälkeen lähtee askel askeleelta häviämään ja jo 2km kohdalla alkaa olla helppo kävellä.




Aluksi ihmettelin että mikä ihme näitä jalkoja aina vaivaa ennen kuin tajusin mistä se johtuu. Tein joka päivänä 10-12 tuntia töitä siis rakennustyötä (muottityötä) jossa jalkoihin tulee jos jonkinlaista rasitusta ja askelia iso kasa sen jälkeen kotia töistä superpirtelö naamariin ja eikun kävelemään koirien kanssa 3- 5km lenkki.



Join aamuisin yleensä vain viherpirtelön ja sitten töihin siellä söin ruisleipää aamukahvilla kaksi palaa ja kuppi teetä tai kahvia. Päivällä söin vaihtelevasti kana tai tonnikala salaatin jonka kanssa palan tai kaksi leipää ja sitten tulikin jo aika lähteä kotiin ja siellä se pirtelö ja ei kun lenkille.



Mihin jäi kaikki suola päivässä?



Ei se ole ihme jos kramppeja tulee ja jalat on ihan paskana tälläisellä liikkumisella ja syömisellä. Rupesin sitten lisäämään salaattiin salaattikastiketta johon laitoin öljyä, suolaa, yrttejä ja pippuria ja kaikki reilusti niin johan alkoi iltalenkki sujua ilman kramppeja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti