sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Haluatko tutustua oman kaupunkisi muihin saman henkisiin ihmisiin.

Kaupunkiblogien idea Inside-blogien tarkoituksena on verkostoituminen, ja uusien samasta aiheesta kiinnostuneiden kavereiden löytäminen samalta paikkakunnalta. Ja siis nimenomaan Off-Linessa, In Real Life, oikeassa elämässä.

Tässä on vuosien varrella nähty, että parhaiten nämä asiat oppii sosiaalisesti. Uusi foodeiluystävä tai jopa kokonainen kaveripiiri on tuhat kertaa arvokkaampi kuin paraskaan luento. Lisäksi sosiaalisesti oppimalla jää pois se dogmaattisuus, joka aina jossain määrin tulee vastaan yhtä asiantuntijaa tai toinen toistaan "viisaampia" teoreetikkoja seuraamalla.

Mitä enemmän kuulee ja näkee päivittäin elävän elämän kokemuksista, sen paremman kokonaiskuvan ravinnosta ja terveydestä saa. Oikean kuvan, ei teoreettisen. Kaupunkiblogissa voi jo aloittaa tutustumisen, esitellä taustansa ja kiinnostuksen kohteensa. Sitten voikin alkaa suunnitella ensimmäistä tapaamista.

Yhteinen kiinnostus on paras mahdollinen liima ihmisten välille (ehkä huumorin jälkeen), ja luo loistavan pohjan jopa elinikäisille ystävyyssuhteille. Aito kiinnostus jonka pääsee jakamaan, voiko olla parempaa? Helsingin ryhmässä oli jo puhetta, että voin heittää innokkaimmille jäsenille Admin-oikeuksia, jotta hekin voivat kutsua hyviä tyyppejä mukaan toimintaan.

Näin homma lähtee laajenemaan kuin lumipallo, mutta edelleen vain ne pääsevät "vakoilemaan", joita todella kiinnostaa oman ja toisten elämän parantaminen. Mun salaisena tavoitteena ja piiloagendana tässä on poistaa Suomesta kaikki taudit ja tehdä tästä superihmisten paratiisimaa, mutta se on ehkä toisen artikkelin aihe. Ja vielä, kiitos lukijoille soitoista!

Vaikka saatan datailla liikaa ja olla aika pihalla (ja antaa sekavia neuvoja puhelimessa), saan myös parhaat ideat kun pääsen suoraan juttelemaan kaikenlaisten lukijoiden kanssa. Näin kehityn blogaajana paljon enemmän kuin puhtaasti arvailemalla.

Tajuan, ettei tässä tarvitsekaan vakuutella tai todistella sen kummemmin, vaan antaa hemmetin selkeitä ohjeita aiheesta kiinnostuneille.

Posted by Olli Posti at 10.58 http://www.viidakkomies.com/search?updated-max=2010-03-19T14%3A22%3A00%2B02%3A00&max-results=7

Tämä on suoraan Olli Postin blogista napattu. Yhteyden otot ollille sähköpostiin jos asia kiinnostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti