sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Väliaika tietoja...

Väliaika tietoja minusta ja kivuistani. Olen saanut vatsani toimimaan erittäin hyvin kun jätin vehnän pois ja painoa on tippunut hyvin ja se taas auttaa jalkoja kestämään suurta elopainoani paremmin.

Jos vertaan aikaan ennen muutosta en edes muista miten kauan siitä on että voin itse hallita vatsaani eikä se minua.

Kipuja vatsassa ei ole enää ollenkaan ruokailutottumuksien muututtua ja tuntuu koko ajan että meininki on vain parempaan suuntaan, joskus silloin tällöin tulee vähän takapakkia mutta olen sitä mieltä että ne johtuvat enemmänkin siitä että kropassani on meneillään puhdistus joka poistaa 30 vuoden aikaisia kertymiä niistä tuotteista jotka sisältävät myrkkyjä ja kaikkea ”paskaa” mitä minulle on jo koulu ajoista asti opetettu syömään.

Syö poika niin kasvat isoksi ja vahvaksi, että voit sitten romahtaa ja olla kuin joku heittopussi. Lisää vaan valkoista sokeria, natriumglutamaattia ja muita keinotekoisia aromeja. siihen vielä vähän vehnä pullaa niin saadaan kunnon paska fiilis aikaiseksi. Hartioista johtuvaa päänsärkyä minulla vielä on toistaiseksi ollut mutta uskon että msm on oiva aine niiden kipujen lopulliseen häviämiseen koska sellaisia merkkejä on että ne työt joista ennen sain kammottavia kipuja on nykyisin helpommin siedettävissä.

Nivelet tuntuvat vetreimmiltä ja niiden kivut ovat helpottaneet kummasti ehkä voi olla myös syynä se että olen vähentänyt sianlihan syöntiä, kuulin ystävältäni että sianliha pahentaisi esimerkiksi nivelreuman oireita. Miksi syödä sellaista mikä tekee pahaa kun on vaihtoehtoja vaikka muille jakaa.

Juokaa maitoa se parantaa luustoa ja tekee meidät terveiksi, MITÄ HELVETTIÄ!!!!!!! Luulisi jo että joku uskaltaisi vähän oikeasti tutkia nyky maidon aiheuttamia ongelmia ihmisiin. Mutta taitaa olla niin että valio ja ingman maksavat kaikki tutkimukset ja evira juoksee perässä kuin pässi narussa. Munattomia nämä tämän päivän tutkijat ja muut.

Ihmettelen miksi tässä maassa tällainen on mahdollista, mehän elämme 2000 luvun SUOMESSA. Laitan tähän linkin jokainen voi itse miettiä uskaltaako lukea se ei sovi heikkohermoisille.

http://maitotauti.com/

Mietin usein itsekseni miksi suomalaiset aina kulkevat kuin lampaat päättäjien narussa. Kukaan ei uskalla olla julkisesti erimieltä siis sellaiset henkilöt joilla on jotain julkisuusarvoa turha täältä on yhden rakennusmiehen yrittää ponnistaa.

Aluksi oli papit jotka kertoivat miten pitää elää ja tehdä asiat. (noita vainot + muut hulluudet) Seuraavaksi tuli sota herrat jotka määräsivät miten ihmisten pitää elää ja toimia. Nykyaikana on lääkärit ja lääketeollisuus jotka ohjaavat kirkkoa, armeijaa, päättäjiä ja kansaa.

Kun on maailman laajuinen lama ja halutaan rahaa lääketeollisuudelle ja niiden yhtiöiden sijoittajille ei auta kuin laittaa esimerkiksi sikainfluenssa leviämään ja taas tulee rahaa kyseisille firmoille ja sijoittajille ovista ja ikkunoista. Se jos joku on bisnestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti