sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Päivästä päivään..

Verikoetta odotellessa päätin tankata kehoon kaikkea sitä mitä se vaan haluaa ja lähes huutaa tarvitsevansa. Pakuriteetä, vihanneksia, kalaa, riistaa, salaatteja, suklaata ja supereita.

Halusin näyttää sille lääkärille että en tarvitse kaikkia niitä lääkkeitä joita hän olisi niin mielellään minulle antanut. Sytytin takan sillä reseptillä jonka sain ja annoin kehon ja mielen nauttia siitä lääke määräyksestä.

Cuacamolea ja vihanneksia niitä tuli viikonloppuna syötyä melko reippaasti kiitos mahtavan ystäväni joka tuli reppu niitä täynnä tänne meille :) D-vitamiinia, msm ja macaa joka lenkin jälkeen sekoitettuna tuoremehuun.

Tuntuu olo niin sairaan mahtavalta en tiedä miten sitä sanoin voisi kuvailla, ehkä siihen ei pysty. Se vain pitää kokea. Muikkuja ja uuni vihanneksia, lohta ja wokkia ja olo eikun vain paranee.

Riistaa ja salaattia. Kana salaattia. Joka päivä iso lasi super pirtelöä sen jälkeen tuntee elävänsä, virtaa riittää vaikka muille jakaa. Aamuisin raakapuuroa ja marjoja jaksaa touhuta vaikka pitemmänkin päivän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti