sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Itsensä kehuskelua

Suuri kiitos Ollille hienosta jutusta www.viidakkomies.com blogissa minusta.

Olli on kuitenkin minunkin suuri innoittaja ja pidän miestä oman asiansa guruna. Joten olen hyvin otettu saamastani huomiosta. Nyt kun olen saanut huomiota on hyvä hetki lähteä kehumaan itseäni ja tekemisiäni. Olen mielettömän tyytyväinen itseeni kun olen saanut hyviä tuloksia itselleni ja olotila tuntuu paranevan päivä päivältä.

Toki on tullut myös vastoinkäymisiä mutta jos niitä ei olisi ei osaisi arvostaa sitä mitä on jo tähän mennessä saavuttanut. Paljon on jäänyt pois elämästäni negatiivia asioita kuten kipuja, särkyjä, ahdistusta, vihaisuutta ja pettymyksiä.

Olen saanut monia ihmisiä ajattelemaan asioita uudelta kantilta ja joitakin jopa samaistumaan omiin tapoihini. Taitaapa jokunen jopa syödä supereitakin päivittäin. On mahtavan upean hienoa kuulla minua nuoremman miehen joka on elänyt pizza, lasagne, makkaraperunat, hampurilaisateria ja roskaruoka linjalla sanovan että pakko alkaa kokeilla noita sun juttuja kun sä niistä aina puhut ja niitä aina kehut. Eikä mene kuin kuukausi niin saan vielä kuulla että kyseinen tyyppi tekee uunilohta, uuni vihanneksia ja kana salaattia.

Mausteina oli käyttänyt kurkuma, korianteri, juustokumina, mustapippuria ja suolaa:) Ihmetyksiä.. Huomasin yhtenä päivänä että hajuaistit olivat herkistyneet. Menin kyläilemään ja jo etu-oven avattuani osasin kertoa mitä mausteita talon isäntä oli ruokaansa käyttänyt. Tuli melko uskomaton fiilis mietin että voiko tämä olla mahdollista. Loppu päivä kuluikin fiilistellen asiaa..

Uskoisin että en ole ihan yksin ollut näiden asioiden parissa ja kivuista ja säryistä kärsiviä ihmisiä löytyy tästäkin pienestä maasta liikaa ja liian nuoria joiden ei pitäisi edes tietää että mitä on kivut ja säryt.

Toivottavasti tarpeeksi monet ihmiset heräisivät ja alkaisivat kokeilla ruokavaliota korvaamaan tietynlaisia lääkehoitoja koska uskon että niin monet sairaudet ja vaivat johtuvat vain pelkästään siitä mitä me syömme ja kuinka paljon liikumme.

Ei se juice niin väärässä ollut kun lauloi jouluista sika biisiä " kun loppuu aatto ja alkaa yö ihminen on sitä mitä hän syö" terkut asian osaisille.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti