sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Joulukuu

Joulukuu alkoi paremmissa fiiliksissä alkoi tuntua jo että fyysisesti olin alkanut saamaan takaisin sitä menetettyä energiaa. Lisäsin myös ruokavaliooni d-vitamiinia pilleri muodossa suomalaisia suosituksia enemmän.

Sitten luin jostain kirjoituksesta että vehnä se suomalainen perusravinto ei anna ihmiselle kuin kiloja vyötärölle ja jätin vehnän pois kokonaan ruokavaliostani, lisäsin ruista ja kauraa tilalle. Olo oli jo huomattavasti kohentunut siitä mitä se oli marraskuun alussa, en ollut oikein uskoa sitä. Ihmiset väittivät että hymyilen enemmän ja olen iloisempi. Kai se vaan johtui siitä kun tuntui niin hyvältä.

Sitten tuli joulu, niin mukava ja rento vuosijuhla joka tuo mukanaan mahtavat jouluherkut. En voi uskoa miten olotila romahti jouluna kun söin näitä aina niin veden kielelle tuovia ruokia.

Kun jouluruuat loppuivat tuntui kuin olisin päässyt pois jostain kidutuskammiosta.

Olotila lähti nousuun taas palattuani uuteen normaaliin ruokavaliooni. Jo alle viikossa tuntui samalta kuin ennen joulua. Mietin että nyt pitää viedä tätä asiaa eteenpäin ja takaisin nettiin etsimään tietoa uusista asioista. Tuntui että en selviä siitä tiedon määrästä.

En lannistunut vaan tilasin vähän lisää superfuudeja kuten, inkamarjoja, msm-jauhetta, spirulinaa, ohranorasta, acai-jauhetta, kakao jauhetta josta onkin hienoa tehdä omaa suklaata.

Joulukuu 2009

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti