sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Tammikuu

Kylmä, kylmä, kylmä, huomaan kropassa muutoksen joka on vähän erilainen kylmyys tuntuu vaivaavan edellisiä vuosia enemmän voi olla että se on tunnetta vain. Puhdas ruoka ja lisääntyneet kasvikset ja vihannekset tietysti vähentävät olennaisesti rasvan syöntiä mikä voisi selittää kylmyyden tuntemuksen.

Jännä juttu on että joulukuussa jätin margariinit pois ja keskityin pelkästään syömään leivän päällä kirnuvoita tai luomuvoita jos satuin sitä jostakin löytämään ja paino eikun vain laskee.

Ei aina voi näköjään voittaa, ilmeisesti liiallinen d-vitamiini saa mahan sekaisin jätän sen pois vaikka pelkään enemmän että saan flunssan heti kun lopetan sen käytön. Pitkään on tuntunut että joku flunssapöpö kolkuttelee ovella mutta vielä tähän asti olen selvinnyt niistä helpolla.

Lisään goji-marjan, macan, msm, kaakaonibsien ja acain määrää päivittäisessä käytössä. Ihme himoja iskee iltaisin on pakko syödä 4-5 porkkanaa joskus taas sama tomaatilla, no ei se pahaa tee. Nyt kostautui se D-vitamiinin pois jättö, flunssa iski.

Maha oli jo kunnossa kun oli yhden viikon käyttämättä mutta se riitti näköjään laskemaan rimaa sen verran että nyt kuumetta, yskä, nuha, kurkku kipeä ja keuhkoihin särkee. Heti kun oireet alkoivat aloitin uudestaan syömään d-vitamiinia ja flunssaa kesti 2 päivää. Tuntui siltä että pöpö ei mahtanut d-vitamiinin voimalle mitään.

Kolmas päivä alkoi hyvin flunssa oli selätetty ja olo oli jo normaali, ei ehkä niin energinen mutta älyttömän paljon parempi kuin ne kaksi sairastuspäivää. Täysillä taas eteenpäin. Mielessä pyöri vain ajatus helmikuusta. Loma ja silloin ostosmatka Helsinkiin, ruohonjuureen.

Sieltä voisin ostaa kauan jo kaipaamia luomu mausteita kuten juustokumina, korianteri, kurkuma, mustapippuri, chili, inkivääri, vanilja. Samalla voisin myös täydentää superfoodi varastoja koska nykyään tuntuu ettei voisi elää päivää ilman niitä.

Lomalleni oli vielä muitakin suunnitelmia, mahdollisimman paljon ulkoliikuntaa ja koko hoidon kruunaisi talvinen pakurikääpä metsästys maaseudun hyvin lumisissa maisemissa.

Tammikuu 2010

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti