sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Helmikuu alku

Helmikuun alku päivät sujuivat hyvin. D-vitamiinia ja superfoodeja vaan reilusti ja lisääntyvää liikuntaa. Rupesin tutkimaan netistä ohjeita tulevalle pakuri teelle, tietoa löytyy paljon mutta ehkä parhaan ja minua eniten kiinnostavan ohjeen löysin Daniel Vitalisin sivulta http://www.danielvitalis.com/
Hyvät videot ja selostukset aiheesta ja sen vierestä. Täytyy heti kokeilla jos onnisuo ja löydän kyseisen käävän sellaisesta paikasta mistä sen kehtaa poimia (hakata kirveellä hullunlailla).

LOMA siitä se alkaa, lunta satanut aivan sairaasti, tarkistus talon katolta sai tajuamaan että ensimmäinen lomapäivä tulee vietettyä rapeassa -20 asteen pakkasessa talomme katolla. Lunta on minua rintaan asti pahimmissa paikoissa eli noin reilu puolitoista metriä.

Olotila tuntuu niin energiseltä että sillä ruokkisi tämän maan kaikkia energiantarpeita. Eikun katolle ja lapio heilumaan, reilun 3 tunnin päästä katto näyttää hyvältä ja joka paikkaan koskee ja särkee. Mutta mieli on hyvä että ei tule katon kanssa ongelmia.

Superfoodeista saatu energisyys tuntuu joka paikassa vaikka huonosti hoidetut lihakset eivät sitä vielä ymmärrä. Palautumiseen superfood pirtelö gojia, mustikoita, banaani, vettä, kaakao nibsejä, acai jauhetta ja makeutukseen hunajaa, pitäisi tehota. Uskon ja toivon niin.

Päiväruuaksi poronkäristystä ja uunivihanneksia ja tietenkin salaattia, jälkiruuaksi muutama pala itse tehtyä suklaata mikä on mielettömän hyvää ja kruunaa päivän jokaisen hetken.

Seuraava aamu silmät auki ja tunnustelemaan eilen rasitettua kroppaa, hienoa tuntea että yksikään lihas ei ole kipeä ja olo on super pirteä ja elinvoimainen. Ainut huolenaihe on edelleen liian vähästä liikunnasta kärsineet lihakset.

Tänään olisi tarkoitus vain lenkkeillä koirien kanssa ja syödä hyvin koska huomenna olisi edessä ostosmatka helsinkiin ruohonjuureen.


Helmikuu 2010

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti