sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Lääkärissä

Lisääntynyt liikunta toi uudet ongelmat. Aivan mielettömiä kramppeja ja suonenvetoja jalkoihin. Joskus ne tulevat kun olet kävellyt vaikka reippaasti 1-3 km mutta joskus jo 100 metrin jälkeen. Niistä tuleva kipu on niin kova että on pakko pysähtyä ja odottaa että ne helpottaisivat koska muuten se saa helposti raavaanmiehenkin kyyneliin.

Omituista en ole kokenut vastaavaa oikeastaan koskaan tai en ainakaan muista sellaista. No otin sitten yhteyttä paikalliseen terveyskeskukseen ja selitin tilanteen sain vastaukseksi että pitää syödä magnesiumia.. Plaah Plaah.. Selitin että tässä on otettu magnesiumia ja paljon muutakin mutta kun ei meinaa mikään auttaa. Sain ajan sinne 2 viikon päähän.

Masentavaa tajuta että jos ei ole käsi irti ei noihin laitoksiin ole asiaa nopealla aikataululla. Ei sinänsä että haluaisin sieltä kasan erilaisia pillereitä joita sitten voisin nauttia ja unohtaa kivut, eli seurauksen ja syyn liikunnan tuomiin kipuihin.

Tarkoitukseni oli käydä juttelemassa lääkärille ja saada sieltä erilaista infoa uudesta elämän tyylistäni ja tuotteista joita käytän. Taka-ajatuksena oli saada verikokeet että saisin tietoa vereni laadusta ja siitä että missä mennään niin sanotusti sisäisesti. Odottavan aika on pitkä…

2 kommenttia:

  1. Lisääpä ravintoosi punaista Himalajan kristallisuolaa, mikäli et ole sitä vielä koittanut. Siinä on laaja-alaisesti elektrolyyttejä. Se on auttanut ylimääräisiin kramppeihin ainakin minulla...

    VastaaPoista
  2. Kyllä! Kunnon suolalla auringonpistokset ja krampit jne nesteenimeytymisvaivat jäänevät historiaan..

    VastaaPoista